Bepaal je doel om te lenen

Bepaal voor jezelf waarvoor het nu precies is dat je geld wilt lenen en dat het ook op zo’n korte termijn moet gebeuren dat je bijvoorbeeld niet even kunt wachten totdat je je salaris binnenkrijgt. Want je zult namelijk geen 300 euro kunnen lenen als je niet kunt aantonen dat je de beschikking hebt over een salaris of in elk geval een vaste bron van inkomen.

En als je dus een vaste bron van inkomen hebt is het misschien beter om daarop te wachten in plaats van geld te gaan lenen. Dit kun je dus bepalen door te kijken naar wat je leen doel precies is en hoeveel haast erbij geboden is.

300 euro lenen is duur

300 euro lenen is duur, dus vandaar dat je er misschien beter aan doet om gewoon op je inkomsten te wachten. Sluit je namelijk een lening van 300 euro af, dan zal dit je zo rond de 60 euro kosten. En dat voor een lening die maar geldt voor een paar weken. Het moet dan wel heel belangrijk zijn om dat geld te hebben wil je de lening doorzetten. Het lijkt ons namelijk de moeite niet, maar wij kennen uiteraard jouw situatie niet. Als het echt nodig is is het natuurlijk wel een uitstekend alternatief.

Next post: