Meer dan 300 euro lenen

Zoals je al in een eerder artikel hebt kunnen lezen kun je bij een minikrediet niet alleen voor een lening van 300 euro terecht, maar kun je dit maximaliseren tot 750 euro. Meer zit er via een minikrediet helaas niet in. Als dit niet genoeg is kun je natuurlijk een andere weg bewandelen, maar houd er hierbij wel rekening mee dat er dan zeer streng wordt gekeurd. Op zich is de keuring van een minikrediet ook best streng, maar in verhouding met andere leningen is dit zeker niet het geval.

Bewandel je een andere weg en ga je meer geld lenen, dan profiteer je direct ook van de voordelen die dit heeft, want je zult dan in de eerste plaats een veel langere periode hebben om het geld terug te betalen, wat dus zorgt voor meer rust en een hoop speling. Daarnaast heb je ook veel meer mogelijkheden, want de mogelijkheden van aanbieders bij een minikrediet zijn in deze tijden erg beperkt. Meer keuze betekent ook vaak dat er gewoon betere deals te krijgen zijn dan wanneer er een paar aanbieders een soort van monopoly positie bezitten in de markt.

Ga niet zomaar roekeloos geld lenen, want daar ben je absoluut niet bij geholpen. Doe het doordacht en bekijk de mogelijkheden. Een minikrediet is leuk, maar realiseer je goed wat het precies inhoudt en lees je eerst een beetje in bij de aanbieder over het hoe en wat.

Previous post: